Zaterdag 16 september werd het sportseizoen afgetrapt met “Hoogeveen sport”. Volleybal, voetbal, honkbal, dans en gymnastiek, de Hoofdstraat stond vol met allerlei mooie sporten.

Ook C.G.V. Olympia Hoogeveen was hierbij aanwezig. Wij stonden op het kerkplein met o.a. een tumblingbaan, lange mat en minitrampoline. Het weer leek goed en er hing een gezellige sfeer. De peuters en kleuters mochten als eerst laten zien wat ze konden. Springen, klimmen en rollen, wat was het leuk! De groep werd al snel aangevuld met peuters en kleuters uit het publiek, dat was natuurlijk wel erg leuk zo’n groot luchtkussen (tumblingbaan).

Naast verschillende leeftijdsgroepen in gymnastiek en turnen was het natuurlijk ook aan de kids dance en jazz dans groepen om een mooie demonstratie te laten zien.

Ook de A-selectie en springgroep hadden verschillende demo’s ingestudeerd. De A-selectie mocht één van hun demo’s laten zien op het podium, dit trok natuurlijk veel kijkers.

Aan het eind van de middag begon het te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken, want ondanks dat was het toch nog erg gezellig. Na een half uurtje was het weer droog, de tumblingbaan werd weer opgeblazen en iedereen mocht nog even lekker springen. Jong en oud, groot en klein, iedereen deed mee!

Het was een geslaagde start van hopelijk een sportief seizoen.