Turnkleding

De verkoop van de turnkleding is in handen van Mevr. Liske Hoogenraad, tel.: 0528-23 01 89.
Graag bellen voor een afspraak. Telefoonnummers voor 2e-hands kleding zijn bij haar verkrijgbaar.

Sinds de uitvoering (oktober 2016) hebben de selectiegroepen de nieuwe modellen pakjes gedragen. Net nu we hebben besloten dat de nieuwe pakjes alleen voor turnsters aan de wedstrijden waren, moeten we allemaal overgaan op de nieuwe pakjes.We hebben helaas te horen gekregen dat de oude pakjes niet meer gefabriceerd worden, we zullen dus de voorraad opmaken die we nog hebben en dan de nieuwe modellen pakjes gaan verkopen. Om niemand op kosten te jagen is het nog steeds mogelijk de oude pakjes te dragen. De bedoeling is dat iedereen over ongeveer 2 jaar een nieuw pakje heeft. De jongste leden doen nog niet mee aan wedstrijden en hebben in principe het nieuwe model pakje dan ook nog niet nodig. Als uw kind toe is aan een nieuw pakje omdat hij/zij er bijvoorbeeld uitgegroeid is kunt u een nieuwe aanschaffen. Wilt u liever een oud pakje tweedehands overnemen, neem dan contact op met Liske Hoogenraad of vraag eens rond. Uw kind heeft alleen een nieuw pakje nodig als hij/zij mee gaat doen aan wedstrijden. Dan is het nieuwe model pakje verplicht om als vereniging een uniforme uitstraling te laten zien tijdens de wedstrijden.

De prijzen zijn zodanig dat we voor u het gemak nemen en voorraad hebben, dat betekent dat u geen portokosten hoeft te betalen!

Dames Heren
Turnpakjes
maat 116 t/m 164 € 39,95 € 52,50
maat 176 en groter € 41,95 € 52,50
kort turnbroekje/legging (niet verplicht)
maten 128 t/m 164 € 17,50
vanaf maat S € 19,00

Contant betalen, geen pin!

Met de wedstrijden zijn de dames broekjes/legging niet aan. Tijdens de lessen/ trainingen mag het wel.

Wasvoorschrift turnpakje:

1) Spoel de turnkleding na gebruik uit met koud water (laat het niet in een sporttas liggen).
2) Draai de kleding binnenste buiten voor het wassen.
3) Was de turnkleding het liefst snel met lauw water op de hand. Gebruik hierbij zeer weinig vloeibaar wasmiddel
4) Laat het product niet weken in stilstaand water.
5) Na het wassen niet in de droogtrommel en zeker niet strijken.
6) Laat de kleding uithangen op een hangertje.

Alleen handwas

Voor meer informatie over het wassen van turnkleding verwijzen we naar dit artikel: http://www.tt-gymnastics.nl/nieuws/hoe-moet-je-een-turnpakje-wassen

Trainingspakken

Tijdens wedstrijden wordt er ook een trainingspak van Olympia gedragen. Dit is voor alle leden vanaf 9 jaar en ouder. Het trainingspak wordt voor een deel gesponsord door Jan Bols, daarom is ook het logo van de winkel op het trainingspak te zien. Het dragen van een trainingspak zorgt ervoor dat iedereen van de vereniging er uniform uitziet, daarnaast houdt het ook de spieren warm. Op dit moment zijn er twee modellen die naast elkaar gedragen worden. Het eerste model wordt helaas niet meer geproduceerd door de fabrikant. Wanneer u een pak tweedehands kunt overkopen is dit dus mogelijk. Nieuwe pakken zijn te koop via Jan Bols.

Via het secretariaat zijn een beperkt aantal trainingspakken te huur voor bv. 1 wedstrijd. Prijs is € 5,- per keer. Neem hiervoor contact op met Nelleke van der Zwaard via nelleke@olympiahoogeveen.nl of 06 – 12 31 79 31.

Prijzen
t/m maat 164 € 44,95
senioren € 49,95


Kleding Jazzdans

Pakjes : 32,00
Broeken (vanaf 14 jaar) : 41,00
Vest (selectie) : 29,00
De kleding voor de jazzdans is te verkrijgen via de jazzdansleiding.
Voor tweedehands jazzkleding kunt u contact opnemen met Trudy Dijkstra 0528- 235602.