De tweede nieuwsbrief al weer. We moeten je (wettelijk) wijzen op de mogelijkheid om uit te schrijven. Dat kan via de knop onderaan. Bedenk dan dat deze digitale nieuwsbrief vanaf nu de manier is waarop wij met onze leden communiceren. Wil je van alles op de hoogte blijven en niets missen, doe dan niets. Dan ontvang je elke maand een mooie nieuwsbrief van ons. Wij vinden het natuurlijk ook een fijn idee dat we zoveel mogelijk leden kunnen bereiken  op deze manier.

We zijn alweer een aantal weken bezig na de zomervakantie. De tijd vliegt. Vergeet je niet dat er van 23 oktober een weekje Herfstvakantie is en dat er dan geen les wordt gegeven! Op 20 oktober is er voor de Peuters en Kleuters wel een heel leuk beweegfeest in de Turnhal. Dit wordt elk jaar georganiseerd door de Gemeente Hoogeveen. Het begint om 15.00 uur, dus vind je het leuk om nog even extra te gymmen dan kun je daar natuurlijk heen gaan.

De afgelopen tijd zijn juf Anita en juf Jolien ook bevallen van beide een zoon. Nowen is de zoon van juf Anita en Jurriaan de zoon van juf Jolien. In een volgende nieuwsbrief stellen zij beide jongens graag aan jullie voor! Van ons in ieder geval hartelijke felicitaties en gelukswensen voor beide dames!