Woensdag 18 april organiseerde gymnastiekvereniging C.G.V. Olympia wederom haar jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze vergadering zijn er diverse leden gehuldigd vanwege een langdurig lidmaatschap of een groot aantal jaren vrijwilliger zijn. Ook kregen de leden de kans om kennis te nemen van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

In het eerste deel van de vergadering worden er verscheidene officiële stukken als jaarverslagen, financiële overzichten, begrotingen en het huidige en toekomstige beleid besproken. Leden krijgen de kans inspraak te hebben in de beslissingen van het bestuur. Na alle serieuze zaken is het na de pauze tijd voor het feestelijke deel: het huldigen van de jubilarissen.

Ankie Wieten en Wijnand Edelijn zijn 25 jaar lid en kregen daarvoor een mooi speldje.

Klaas Prins ontving een speldje omdat hij al 40 jaar lid is van de vereniging.

Marie Pol-Knol is 75 jaar lid en overgegaan op donateurschap, ditzelfde geldt voor Hennie Botterfik-Kleine die 60 jaar lid is van de vereniging. Beide konden niet aanwezig zijn en ontvangen een kaart namens alle aanwezigen.

Truus Jonker- Overdijk kreeg een speldje omdat ze al 75 jaar lid is van Olympia. Zij is het op één na langst lid van de vereniging.

Rachel van Huizen en Monique Pekel kregen een bedankje voor al hun inzet voor de redactie. Helaas hebben zij vorig jaar besloten te stoppen met hun werkzaamheden voor deze commissie.

Marjoleine Kruizinga werd benoemd tot lid van verdienste omdat zij al 15 jaar lang lesgeeft en een groot deel van die periode bestuurslid is.

Het zonnetje dit jaar was Adrie Verhage, tevens al 50 jaar lid van en leiding bij de vereniging. Adrie zet zich al 50 jaar lang met hart en ziel in voor Olympia. Is al jaren interim-voorzitter, dat hij zowat toch weer de voorzitter is. Daarnaast is hij ook hoofdleider en geeft nog steeds les. Deze man staat op en gaat naar bed met C.G.V. Olympia. Als dank voor al zijn inzet is er een speciaal lied voor hem gezongen en zijn er anekdotes over hem verteld door collega leiding en bestuursleden.

Het bestuur feliciteert iedereen met het mooie jubileum en bedankt ze voor de inzet voor de vereniging.

Marjoleine Kruizinga lid van verdienste 15 jaar vrijwilliger leiding en bestuur

Adrie Verhage 50 jaar lid en leiding!

Rachel van Huizen afscheid redactie

Monique Pekel afscheid redactie

Truus Jonker – Overdijk 75 jaar lid

Klaas Prins 40 jaar lid

Wijnand Edelijn 25 jaar lid

Ankie Wieten 25 jaar lid