Acroteams van C.G.V. Olympia Hoogeveen komen voor het eerst uit op regionale wedstrijden!

Op 27 januari deden 4 teams van Olympia voor het eerst mee met de voorwedstrijd D/E Acro, onder leiding van Marleen Winters. Voor alle teams was dit een spannende ervaring.

Het jongste trio van Olympia bestond uit Asmara, Lieke en Michon. Dit team deed mee in de eerste ronde, Instap E. Om 8.00 uur werden zij verwacht in de sporthal in Gramsbergen. Ze hadden er veel zin in en draaiden met plezier hun nieuwe oefening.

In de twee ronde deed het trio Luna, Angeline en Eva mee in de categorie Jeugd E. Ook zij hadden er zin in en voerden hun oefening netjes uit. Ze hadden mooie elementen in hun oefening.

Tevens in de tweede ronde deden Miriam en Alissa mee, als duo in de categorie Jeugd E. Zij straalden in hun nieuwe pakjes en lieten mooie elementen zien die goed uitgevoerd werden.

Als laatste deed het trio Winanda, Sarah en Maaike mee, in de categorie Junior D. Zij hadden moeilijkere elementen in hun oefening die knap uitgevoerd werden en lieten een mooie, nette oefening zien op hun allereerste wedstrijd.

De kop is eraf en we kijken terug op een leuke, eerste ervaring voor de acro teams van Olympia Hoogeveen. Natuurlijk ging er hier en daar ook wel wat mis, waar in de training hard op geoefend kan gaan worden. Voor 3 van de 4 teams is de volgende wedstrijd op 3 maart in Meppel.