De dansafdeling van C.G.V Olympia organiseert filmavontuur in Theater de Tamboer
Figuurlijk pakten we de popcorn en frisdrank erbij en gingen we klaar zitten in de mooie rode stoelen van het, op deze avond omgedoopte, Filmtheater De Tamboer. De dansafdeling van CGV Olympia had namelijk op zaterdag 8 juli haar jaarlijkse dansshow met dit keer als thema Movie Night.
De regisseur van de avond, Nelleke van der Zwaard die alles aan elkaar praatte samen met sidekicks Mirthe en Chantal, verwelkomde al het publiek en Movie Night werd gestart met een gezamenlijke dans van alle groepen op muziek uit The Greatest Showman. Tijdens de spectaculaire show die volgde werden we meegenomen door de wereld van film. Van muziek uit films als K3, RIO en de Bellinga’s waarop de kleuters en 6-9 jarigen dansten tot aan muziek uit Schindlers List, Harry Potter en een Disney Medley met welbekende nummers uit o.a. The Lion King en Frozen van de oudere groepen. De Disney Medley zorgde voor veel herkenbaarheid bij alle kinderen die lekker lang op mochten blijven deze avond. Je kon echt zien dat alle deelnemers het hele jaar goed naar deze show hebben toegewerkt. Iedereen deed heel goed zijn/haar best en glunderde op het podium.
 
De juffen Sanne, Sarissa, Grietje en Yvonne hebben alles uit de kast gehaald om er een mooie avond van te maken. De Muppet Show kwam nog langs en alle Muppets kregen de lachers op hun hand door te twerken. Na de dans A Million Dreams lag het podium bezaaid met confetti maar wat zag het er prachtig uit wanneer de dansers met confetti strooiden alsof ze in dromenland waren. Gelukkig was het daarna pauze en kon alles opgeruimd worden voor de 2e helft van de avond. Ook na de pauze volgden nog vele mooie dansen. Er werd nog auditie gedaan voor Sing en de avond werd, net als andere jaren, door alle groepen samen afgesloten met een Olympia dans. Nog twee weken dansen en dan kunnen alle dansers genieten van een welverdiende zomervakantie!