Hoogeveen 21 april 2022

Gisteravond, woensdag 20 april, vond de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van C.G.V. Olympia plaats. Tijdens de ledenvergadering zijn er verschillende officiële stukken besproken, maar ook diverse leden gehuldigd.

Een belangrijk onderdeel van de jaarvergadering zijn natuurlijk de officiële stukken die besproken moeten worden: jaarverslagen, financiële verslagen, begrotingen en beleidsstukken. Leden krijgen inzicht in het reilen en zeilen van de vereniging en hebben inspraak op verschillende beslissingen van het bestuur. Na alle serieuze zaken komt het leukste gedeelte: het huldigen van de jubilarissen. 

Dit jaar waren er weer behoorlijk wat jubilarissen. Er waren maar liefst vijf mensen die 25 jaar lid waren van de vereniging: Hilda Beumer-Hooijer, Wilma Top, Hilly van Gelderen, Melissa Polman en Rudolf ten Buur. Zij ontvingen allemaal een speldje en een bos bloemen. Wolly Groote-Krikken is al 40 jaar lid van de vereniging. Ook zij ontving daarvoor een mooi speldje en een bos bloemen. De laatste die al heel wat jaren lid was van de vereniging was Yvonne Verhage-Plag, zij is maar liefst 60 jaar lid van Olympia. Natuurlijk ontving zij ook een speldje en bloemen. Daarnaast waren er nog twee leden die benoemd werden tot sterlid brons en zilver, Kimberly van Slochteren voor 7 jaar bestuurslid en Coby Mersman voor meer dan 15 jaar jurylid. Het zonnetje van dit jaar was Trudy Dijkstra omdat ze zich altijd vol overgave inzet voor de vereniging. Een nieuwe peutergroep heeft opgezet, iedereen enthousiast maakt om te werken met het Nijntje beweegdiploma, bijscholingen verzorgd en nog zoveel meer doet voor Olympia.

Daarnaast hebben we nog afscheid genomen van leider Ferdinand Kampman. Een nadelig gevolg van alle corona perikelen is dat de senioren groep besloten heeft om niet meer verder te gaan, waardoor de les komt te vervallen. Wij hebben hem bedankt voor al zijn inzet en jaren voor Olympia. 

Het bestuur feliciteert iedereen met het mooie jubileum en bedankt ze voor de inzet voor de vereniging.