Gisteren (17-4) zijn er 4 jubilarissen gehuldigd:

Willem Voerman en Henny Giethoorn-Benjamins kregen een draaginsigne voor 75 jaar (!) lidmaatschap van Olympia. Adrie Verhage heeft de insignes opgespeld in de Turnhal. De senioren hebben daar elke woensdagochtend les van Nettie Buist, en sluiten het seizoen altijd af met een gezellig ochtend met koffie en wat lekkers.

Aly Prijs-Bos werd, tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het zonnetje gezet voor o.a. jarenlang jurylid en vrijwilliger bij alle afdelingen, zij kreeg het sterlid zilver. In het rapport voor Aly staat:

  • waar je ook komt Aly is er bij! Bij dans, gym, turnen, ze heeft een breed scala aan interesses.
  • jureren is haar lust en haar leven, vooral jongens/heren vindt ze extra leuk. Het jureren ook heel wat jaren met dubbel veel plezier, want Olympia heeft daar heel veel baat bij!!!
  • redactie heeft ze ook jaren gedaan, met veel plezier, en clubbladen rondbrengen.
  • eigenlijk ben je een onmisbare schakel in onze vereniging en daarom willen we jou vanavond extra in het zonnetje zetten!!

En Tamara Zantingh kreeg tijdens de J.A.L. het sterlid brons voor meer dan 8 jaar zich ingezet te hebben als o.a. leiding voor Olympia en lid van het Jeugdbestuur.

Henny Giethoorn-Benjamins krijgt het draaginsigne opgespeld.

En natuurlijk bloemen.

Willem Voerman krijgt zijn is insigne.

Aly Prijs-Bos en Tamara Zantingh.