Verslag van uitreiking beweegdiploma’s :

Zaterdag 7 juli was er weer een Nijntje beweegfeestje!  Voor de zesde keer alweer!

29 peuters (ongeveer 4 jaar), en 36 kleuters (ongeveer 6 jaar) hebben een uitnodiging gekregen om hier aan mee te doen, omdat we in de les al gezien hadden dat ze er klaar voor waren.

Om kwart over negen stonden we klaar om de zaal in te gaan richten, maar helaas, ergens was er een fout gemaakt, de zaal was dubbel geboekt!

Na een aantal telefoontjes kwamen we om 10.00 uur in de gymzaal aan de Boekenberghstraat terecht, gelukkig hebben de ouders van de eerste groep geholpen om de toestellen klaar te zetten, zodat we bijna geen vertraging hadden, dank jullie wel!

Eerst twee groepen peuters, voor beweegdiploma 1,  en vanaf 12.30 uur twee groepen kleuters voor beweegdiploma 2. Na een half uur lekker bewegen hebben we de diploma’s uitgedeeld en was er wat te drinken en een stokje met stukjes meloen.

Ondanks de chaotische start, was het een leuke en gezellige dag, om 15.00 uur was de zaal weer leeg, op naar het volgende beweegdiplomafeestje, in jan/feb 2019. Dan zijn er alleen peuters aan de beurt, de 6 jarigen komen in juni/juli weer aan de beurt!

Trudy Dijkstra en Sabine de Bruin