Zaterdag 8 december was het weer zover, de strijd om de Zilveren Brug, de wisseltrofee van de c.g.v. Olympia en tevens de strijd om het clubkampioenschap.

Tijdens de morgen wedstrijden kwamen de jongste deelnemers en de jongens op het strijdtoneel. Er waren veel jongens die meededen, voor sommigen de eerste wedstrijd, wat wel wat zenuwen mee bracht. Maar het werden sportieve wedstrijden, waar de deelnemers elkaar aanmoedigden en feliciteerden als de oefening goed gelukt was en men elkaar troostte als het niet helemaal ging zoals bedoeld was.

Tijdens de middagwedstrijden kwamen de oudere deelnemers aan bod en ook hier werd sportief om de titel gestreden, mooie oefeningen laten zien en over de hele dag werden er hoge cijfers behaald. Daar kun je uit concluderen dat het niveau hoog is bij de deelnemers. De toeschouwers, er waren deze dag niet erg veel, hadden dan ook veel te kijken en vonden het net zo spannend als de deelnemers.

Aan het eind van dag kwam dan het spannende moment, wie is er de clubkampioen en daarmee de winnaar van de zilveren brug?

De winnaar werd: Inge van der Goes en ze kreeg de brug uitgereikt door de winnaar van vorig jaar Naiobi Kampman, die samen met Marieke de Groote 2e werd. Dames, van harte gefeliciteerd!

 

Bekijk de uitslagen hier