De allereerste digitale nieuwsbrief! Na 36 jaar is het clubblad gestopt en gaat de redactie verder met de digitale nieuwsbrief. Voor ons een nieuw tijdperk. Al het nieuws en info gaan we via deze weg met jullie, onze leden en ouders/verzorgers, delen. Dus houd je e-mail elke maand goed in de gaten om geen belangrijke info te missen. Natuurlijk kun je alles teruglezen op onze website.

We zijn alweer bijna twee weken bezig na de zomervakantie. Hopelijk zijn jullie allemaal een beetje uitgerust om weer met goede moed en vol enthousiasme aan dit sportjaar te beginnen. Wij zijn natuurlijk in de vakantie druk geweest met het opzetten van deze digitale nieuwsbrief, maar daarnaast hebben we ook zeker genoten van onze vakantie. Maar wat lijkt het alweer lang geleden en wat gaat de tijd snel. In het begin van het seizoen staat er al weer aardig wat op de planning.

Zo heeft de dansafdeling afgelopen zaterdag meteen alweer het eerste optreden gehad in de Tamboer tijdens Uitdagend Hoogeveen. Verschillende groepen lieten tijdens een aantal blokken een mooie dans zien. Aanstaande zaterdag trapt Hoogeveen het sportseizoen af met Hoogeveen Sport en begint de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Aan het eind van deze maand organiseert het Jeugdbestuur de altijd drukbezochte Cupcakemiddag. In de nieuwsbrief vond je een link om je aan te melden. Maar dat kan ook via het briefje dat je in de les krijgt.

Verandering en vooruitgang, wat zal het seizoen 2017/2018 ons allemaal bieden? We gaan het meemaken! Volgende maand ontvangt u onze volgende nieuwsbrief!