Op 15 juli vond de Gymmiescoredag plaats. Een geslaagde dag waar alle kinderen goed hun best hebben gedaan en heel veel gymmies hebben verdiend.We hebben een leuk bericht ontvangen van één van de ouders.

 

Wat is het jaar voorbij gevlogen en daar is dan als afsluiting de Gymmiescoredag.

Na de warming up op de muziek van kinderen voor kinderen kan de gymmiescore kan beginnen. Na de uitleg kan iedereen beginnen met zijn of haar oefening, overal zie je actief bewegende kinderen.

Om de 11 minuten word er gewisseld van toestel of is er even een pauze om wat te eten en te drinken en natuurlijk om gezellig te kletsen met papa, mama, broertje, zusje, opa, oma of wie er dan ook was om te komen kijken naar de kunsten van onze fanatieke kinderen.

Wat stonden er weer veel toestellen klaar: Ringen, Balk, trampoline, rekstok, touwen, klimrek, dikke mat en nog veel meer. Soms was er enige twijfeling bij de kinderen, maar de begeleiders hielpen de kinderen hun oefening nog beter uit te voeren door tips en aanwijzingen te geven. Zo kon ieder kind de oefening enthousiast uitvoeren op zijn of haar eigen niveau. De middag was zo voorbij en zonder alle mensen die geholpen hebben was dit natuurlijk niet gelukt! Bedankt allemaal! Het was een geweldige middag!

En dan de week erna je Gymmies in ontvangst nemen tijdens de les, wat geeft dat een napret in de map zoeken naar de juiste oefening en daarna kijken hoeveel je er al hebt en welke pagina al bijna vol is of helemaal vol!

Tot de volgende Gymmiesscoredag!