Complimenten voor de organisatie van het dansfestijn: “All around the world” op 8 juli 2017

Wat heb ik genoten van het goed georganiseerde dansfeest van Olympia. Wat mooi om hieraan mee te doen……daar wordt een mens blij van!

Mijn hartelijke dank voor al het werk wat hiervoor verzet is: de voorbereiding, het instuderen, de aankleding, maar vooral de inzet van alle deelnemers om zo mooi de dans met muziek te laten zien en horen. In stijl werden de verschillende dansen met muziek uit verschillende culturen aan elkaar gepraat, zodat het één geheel werd.

Het was een feest met emotie: de kleine kinderen en hun puurheid in de beweging tijdens de muziek, maar ook de oudere jeugd en het groepsgevoel dat tastbaar was. Vooral in de dans waarin Grietje centraal stond in de dansgroep: haar kracht en de empathie van haar mededanseressen, die vooral tot uiting kwam na hun dans-act, achter de coulissen: volop emotie…….een letterlijke omarming in het meevoelen t.a.v. het doorzettingsvermogen van Grietje in haar herstel!!

Kortom: het was een blijde en feestelijke avond. Nogmaals dank voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt namens een mede-danseres.