Afgelopen zaterdag 15 juli vond de laatste Gymmiescoremiddag van dit seizoen plaats. Alide Otten, moeder van Marit en Lian heeft er een leuk stukje over geschreven.

 

Na al een ochtend bij de toestelwedstrijden geweest te zijn, begint na een korte pauze de Gymmiescoremiddag.

Voor onze oudste dochter de laatste keer dat ze mee mag doen. Zij probeert haar map met fiches vol te krijgen. Weet wat ze moet doen en wat er verwacht wordt om haar laatste fiches te kunnen scoren.

Voor onze jongste dochter, die nog maar krap 2 maanden op gym zit, de eerste keer dat ze mee mag doen. Heel spannend, alles nieuw, geen idee wat ze moet doen en wat er verwacht wordt. De hele ochtend heeft ze vol spanning zitten wachten wanneer ze haar turnpak aan mag doen en onderweg mag naar de turnhal. Zo leuk om het verschil dan tussen de meiden te zien.

Waar de één de backflip mag doen, doet ander een koprol zonder handen.

Waar de één zonder handen over de kast springt, doet de ander voor de eerste keer een spreidsprong.

Waar de één de handstand overslag doet, is de ander blij dat ze een handstand heeft gemaakt.

En is de jongste super blij dat ze de radslag heeft gedaan, baalt de oudste dat de salto voorover net niet gelukt is, waardoor de map net niet vol is.

Zo leuk om de verschillen te zien van de eerste keer gymmiescoren en de laatste keer gymmiescoren, en dat op 1 scoremiddag bij mijn eigen meiden!

Wat wel overeenkwam was dat ze alle 2 warm en enthousiast de turnhal verlieten!