Hallo allemaal,

20 maart waren de eerste buitenlessen. Wat was het fijn om zoveel van jullie weer te zien, ondanks de regen aan het eind van de middag. Iedereen was enthousiast, dus we gaan het nog een keer organiseren!

Het is de bedoeling om zaterdag 10 april weer met z’n allen te gaan gymmen en dansen. Dus geef je weer op, via deze link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=M8aDeEUf6UWsSR9WesalgOf-IzRrFX5KnuKjwsvfyrJURVlBRlZJUldNVVE0WVlTRE45STFRVTZUOS4u

We zijn natuurlijk wel afhankelijk van het weer, dus houd de Facebook pagina van Olympia goed in de gaten. Daar staat op of het wel/niet door kan gaan.

Deze keer doen we het een beetje anders, zodat ook de jongsten allemaal van hun eigen juf/ meester les hebben. Ook doen we de lessen voor de peuters en de kleuters in 45 minuten, we hebben gemerkt dat een uur toch wel te lang was. Kijk dus goed naar het schema, waarschijnlijk zijn de lestijden iets veranderd. De locatie blijft hetzelfde, op de pleinen van de Zuiderbreedte aan de Boekenberghstraat.

Het is toch wel een hele organisatie, dus willen we vragen of er een aantal ouders zijn die willen helpen met het halen van de materialen, klaarzetten, opruimen en wegbrengen van de materialen. Hiervoor kunt u zich ook opgeven via de link!

Wij hebben er zin in, en hopen jullie allemaal weer te zien!

Alle leiding van OLYMPIA