Gymmiescore-ochtend

Zaterdag 8 februari a.s. houden we een gymmiescore-ochtend voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Leuk dat je je hebt opgegeven. De scoreochtend wordt gehouden in de turnhal, Vermeerstraat 21.

8.15 uur        gaat de zaal open

8.25 uur        warming-up met je eigen leiding, bij 1e toestel

8.30 uur        opening en start met scoren

11.26 uur        afsluiting

11.40 uur        vertrek deelnemers

Jullie dragen deze dag Olympia-turnkleding* (het nieuwe of oude pakje) met blote voeten. Witte sokken en witte gymschoenen mag ook. Neem een grote tas mee om je kleding in te doen; het wordt namelijk druk in de kleedkamers. Laat je sieraden thuis!!! Lang haar heb je in een staart of vlecht. Voor drinken wordt gezorgd.

*Het pakje voor de meisjes is verkrijgbaar via Liske Hoogenraad, 230189, inspreken op de voicemail, dan belt ze terug. Jongenskleding is verkrijgbaar via Rudolf ten Buur. Lukt het voor 8 februari niet met een Olympia-pakje, dan mag je je eigen turnpakje aan of een korte broek en T-shirt. Liefst in de kleuren blauw/wit.

Je ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden mogen natuurlijk komen kijken.

Aan het eind van de ochtend ligt het aan je leidster of je je diploma mee naar huis mag nemen of dat je leidster deze meeneemt. Je leidster zoekt thuis de gymmies uit en die krijg je dan op de eerstvolgende les (en je diploma). Degenen die voor het eerst meedoen, krijgen zaterdag hun gymmiemap mee naar huis.

Heel veel plezier toegewenst en doe je best!

Groetjes juf Anita, Melissa, Marieke, Lonneke, Tamara, Trudy, Sabine en Nelleke

OM OVERLAST TE VOORKOMEN, MOETEN AUTO’S BIJ DE GAMMA OF KWANTUM GEPARKEERD WORDEN, of kom op de fiets!