In het Activum vond zaterdag 26 mei de tweede RWS C plaats. Deze turnwedstrijden zijn voor meisjes vanaf 9 jaar voor niveaus H, D3, D4 en D5. Olympia had in totaal 38 deelneemsters. Op alle toestellen werd geturnd; sprong, brug ongelijk, balk, lange mat en ringen. Ook ditmaal wist een aantal turnsters het podium te behalen.

Bij pupil 1 niveau D4 behaalde Dewi Strijker de derde plaats. De vorige keer behaalde ze nog de gouden medaille, maar dit resultaat kon ze helaas niet evenaren. Met brons was Dewi ook heel blij. Sanne van Dam nam dit keer de bronzen medaille van junior niveau H mee naar huis, iets waar ze superblij mee was, want ze had nog nooit een medaille gewonnen bij een regionale wedstrijd. Eline Vos stond net als de vorige wedstrijd op het podium bij pupil 2 D4; zij mocht ook het brons mee naar huis nemen. De laatste bronzen medaille was voor Laura Prodan bij jeugd 1 D3.

Bij sommige categorie├źn waren er weinig inschrijvingen en werden deelnemers samengevoegd. Hierdoor werd het ringenzwaaien apart gedaan. Ook hier viel een aantal Olympianen in de prijzen: Sanne van Dam had dubbel geluk vandaag, want ook voor haar oefening aan de ringen won ze een medaille; hiervoor mocht ze op het hoogste podium plaatsnemen. Myrthe Loovers behaalde de bronzen medaille in deze categorie; junior H. Fleur Imbos en Royena Prins moeten hun medaille delen; zij werden beiden eerste bij D5.

Al met al waren het gezellige wedstrijden, met over het algemeen betere resultaten dan de vorige wedstrijd. De leiding van Olympia kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op deze wedstrijden.