De tweede nieuwsbrief die u in de maand november ontvangt. U ziet dat de frequentie van de nieuwsbrieven ongeveer 4-5 weken is. We proberen de nieuwsbrieven op die momenten te versturen dat we u goed kunnen informeren over activiteiten die komen gaan en die natuurlijk zijn geweest. Zo hopen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er reilt en zeilt binnen Olympia. Daarom zal er de ene keer een week meer tussen zitten dan de andere keer. 

Zo vonden vorige week zaterdag de springwedstrijden plaats, in deze nieuwsbrief leest u er alles over. Ook brengen wij u alvast op de hoogte van de onderlinge wedstrijden die in december plaats vinden.

Het jeugdbestuur wil graag alle peuters en kleuters uitnodigen om op 2 december naar het Sinterklaasfeest te komen, aanmelden kan via de link in de nieuwsbrief, met het briefje bij de leiding of via jeugdbestuur@olympiahoogeveen.nl. Ook vieren zij op 16 december weer het knutsel kerstfeest voor alle 6-9 jarigen. Meer over deze activiteit ontvangt iedereen zo snel mogelijk in de les. 

De Grote Clubactie is ook ten einde. We hebben alle loten die zijn gekocht ingevoerd en alle kopers zien via hun bankrekening welk lotnummer zij hebben, zodra het geld is afgeschreven. Op 14 december wordt de uitslag bekend gemaakt. Hopelijk winnen de kopers mooie prijzen! Ook voor de vereniging brengt de Grote Clubactie elk jaar een mooi bedrag met zich mee. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging namelijk € 2,40. Van het totale bedrag kan Olympia dan ook mooie dingen kopen, zoals nieuwe toestellen of kleding voor de dansafdeling. Alle verkopers dan ook hartelijk dank voor het harde werk!