Tegen de tijd dat Olympia een activiteit heeft, zoals een aspirantendag of een uitvoering, stuit de leiding of het bestuur regelmatig op ontevredenheid van een aantal ouders. Omdat zij dan speciaal voor die uitvoering of die aspirantendag een (nieuw) Olympia pakje moeten aanschaffen.
Dit is toch wel een heel groot misverstand, want Olympia turn- en jazzkleding heb je elke week nodig. Op elke gymnastiek-, turn- of jazzles. Het is de officiële kleding, die elke les gedragen behoort te worden. De leiding kan de leden veel beter begeleiden en trainen, als de goede kleding wordt gedragen. Denk aan de goede lichaamshouding en aan verantwoord “vangen”. Niet voor niets wordt voor elke sport verantwoorde kleding ontworpen. Denk aan voetbal, volleybal, wielrennen, zwemmen, enz. Zo ook voor gymnastiek, turnen en jazz!
Natuurlijk begrijpen wij dat wanneer je net op gym bent, er iets anders wordt gedragen. Het liefst zien we wel dat je ernaar streeft dat jij of je zoon/dochter zo snel mogelijk het officiële pakje draagt.
De kleding is uitsluitend te koop via de vereniging. Dat scheelt tientallen euro’s, wij nemen voor u die moeite. Ook kunt u via onze vereniging terecht voor tweedehandskleding en u kunt het pakje als het te klein is geworden, of u gaat onverhoopt van Olympia af, weer via ons doorverkopen. Dus duur is onze uniforme kleding zeker niet! Op deze pagina vindt u alle informatie over de kleding van Olympia en waar deze te koop is.